Vállalatirányítás pár kattintással,
a Billing24 segítségével
Számlázás,CRM, raktár és minden egyéb.Egyszerűen telepítés nélkül
 
 

Használat nem igényel informatikai tudást

A számlázó programok sokfélék, de amennyiben eddig még nem kezelt hasonló szoftvert, ne aggódjon, számlázó rendszerünk használata könnyű és egyértelmű. Ha elakadna, online és telefonos ügyfélszolgálatunk a segítségére lesz! A Billing24 számla programban lehetőség van több felhasználói szint beállítására, dashboard felületén pedig mindenre kiterjedő "segítség" részt hoztunk létre felhasználóinknak, ahol minden felmerülő probléma megoldásához széleskörű leírást biztosítunk.

Nincs területi megkötés
 
 

Csak internetkapcsolatra van szüksége

Alkalmazásunk használatához nem szükséges nagy sávszélesség, egy minimális mobil adatátvitellel azonnal elérheti felhő rendszerét akár a világ egy eldugott részéből is. Egyre több felhasználónk használja mobileszközén a Billing24 online számla programot, útközben, utazás alkalmával. Technológiánk lehetővé teszi folyamatos kapcsolatot ügyfelével, munkatársaival.

Adatai biztonságban vannak
 
 

Fokozott biztonságú, SSL kapcsolat minden ügyfelünknek

Adatait több éven keresztül tároljuk, e-számlákat 9 évig, ajánlatokat egyéb dokumentumokat előfizetése aktivitásáig. Kommunikáció biztonságos, 256 bites SSL titkosítással történik.

 
Kevesebb papír, nagyobb profit
 
 

Számlázó,CRM,Raktár, automatizmusok egy szoftverben

Versenyképes szolgáltatás csomag kompromisszumok nélkül. Mivel számlázó rendszerünk felhő alapú, ezért a leginkább megfizethető a piacon. A számla program mindig frissített és naprakész, és nem jár plusz költséggel.